Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Dla wielbicieli kawy i migdałów doskonałym przysmakiem będzie kawa migdałowa.
Do rosołu kolagenowego wykorzystujemy mięso drobiowe i kawałek wieprzowiny, n...
Odsłon: 349
Dzisiaj bardzo proste , szybkie i smaczne zapiekanki z pieczarkami. Polecam
Odsłon: 177
Do rosołu kolagenowego wykorzystujemy mięso drobiowe i kawałek wieprzowiny, n...
Odsłon: 349
Dzisiaj bardzo proste , szybkie i smaczne zapiekanki z pieczarkami. Polecam
Odsłon: 177
Składniki
Migdały należy zmielić w młynku do kawy. Kawę dodać do wody, wlać mleko, migdały oraz syrop migdałowy. Całość podgrzać w rondlu, aż do wrzenia, po czym przelać do filiżanki. Można dodatkowo posypać szczyptą migdałów.