Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Propozycja na rozgrzewającą, pobudzającą oraz dodającą energii kawę z mnóstwem smaków i aromatów. Filiżanka takiej kawy jest idealna na zimne i pochmurne dni, gdyż poprawia nasze samopoczucie, rozbudza zmysły i pozwala na bardziej efektywną pracę :)
Śledzie w oleju to danie na każdą okazję. Źródło kwasów omega 3, białka i Wit...
Odsłon: 194
Smak dzieciństwa, czyli domowe wafle przekładane masą na bazie galaretki i ml...
Odsłon: 311
Śledzie w oleju to danie na każdą okazję. Źródło kwasów omega 3, białka i Wit...
Odsłon: 194
Smak dzieciństwa, czyli domowe wafle przekładane masą na bazie galaretki i ml...
Odsłon: 311
Składniki
Do przygotowania tej kawy użyłam mojej ulubionej, delikatnej, lekko czekoladowej, etiopskiej kawy KEFA. Przygotowałam podwójne espresso, dodałam do niego wszystkie przyprawy, chilli, imbir, cynamon, skórkę cytrynową, odrobinę mleka oraz miodu dla osłody. Wszystko delikatnie wymieszałam i gotowe! Serdecznie polecam tą kawę, gdyż jej mała filiżanka naprawdę potrafi postawić na nogi, dodać energii i rozbudzić nasze kubki smakowe. Życzę smacznego! :)