Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Koktajl zrobiłam gdyż w zamrażarce zapasy jagód trzeba wykorzystać i dlatego powstał ten oto pyszny, koktajl który uwielbia moja rodzinka.
blender, nóż, sitko, wysokie naczynie,
Zupa z kapusty pekińskiej to połączenie lekkości warzyw i aromatycznego bulio...
Odsłon: 29723
Smaczna i szybka zupa cukiniowa z marchewką, czosnkiem i koperkiem, gotowa w...
Odsłon: 2231
Zupa z kapusty pekińskiej to połączenie lekkości warzyw i aromatycznego bulio...
Odsłon: 29723
Smaczna i szybka zupa cukiniowa z marchewką, czosnkiem i koperkiem, gotowa w...
Odsłon: 2231
Składniki
Zamrożone jagody przepłukać letnią wodą włożyć na sitko do odsączenia. Następnie jagody przełożyć do wysokiego naczynia wlać 200 ml jogurtu dodać obrane pokrojone na kawałki banany i miód. Wszystko zmiksować na mus, dodać resztę jogurtu oraz mleko ponownie wymieszać. Koktajl przelać do wysokich szklaneczek. Ozdobić listkami mięty. Podawać dobrze schłodzony.