Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Koktajl zrobiłam gdyż w zamrażarce zapasy jagód trzeba wykorzystać i dlatego powstał ten oto pyszny, koktajl który uwielbia moja rodzinka.
blender, nóż, sitko, wysokie naczynie,
Schab w sosie koperkowym to danie, które smakuje o każdej porze roku, ale naj...
Odsłon: 34163
Zupa z wiśni zerwanych prosto z drzewa, świeżych i dorodnych to smak naszego...
Odsłon: 1369
Paszteciki krucho-drożdżowe w tym przepisie inspirowane są smakami i tradycyj...
Odsłon: 113601
Schab w sosie koperkowym to danie, które smakuje o każdej porze roku, ale naj...
Odsłon: 34163
Zupa z wiśni zerwanych prosto z drzewa, świeżych i dorodnych to smak naszego...
Odsłon: 1369
Paszteciki krucho-drożdżowe w tym przepisie inspirowane są smakami i tradycyj...
Odsłon: 113601
Składniki
Zamrożone jagody przepłukać letnią wodą włożyć na sitko do odsączenia. Następnie jagody przełożyć do wysokiego naczynia wlać 200 ml jogurtu dodać obrane pokrojone na kawałki banany i miód. Wszystko zmiksować na mus, dodać resztę jogurtu oraz mleko ponownie wymieszać. Koktajl przelać do wysokich szklaneczek. Ozdobić listkami mięty. Podawać dobrze schłodzony.