Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Koktajl zrobiłam gdyż w zamrażarce zapasy jagód trzeba wykorzystać i dlatego powstał ten oto pyszny, koktajl który uwielbia moja rodzinka.
blender, nóż, sitko, wysokie naczynie,
Uszka z grzybami to jedna z obowiązkowych pozycji na wigilijnym stole. W wiel...
Odsłon: 354
Polecam. Piernik miodem i przyprawami korzennymi stoi i ten taki jest.
Odsłon: 2765
Polecam. Troszkę pracochłonne, ale warto zrobić.
Odsłon: 910
Polecm. Ja oczywiście zaraz dodałabym np żurawinę, orzechy, ale takie było ży...
Odsłon: 1657
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 14461
Uszka z grzybami to jedna z obowiązkowych pozycji na wigilijnym stole. W wiel...
Odsłon: 354
Polecam. Piernik miodem i przyprawami korzennymi stoi i ten taki jest.
Odsłon: 2765
Polecam. Troszkę pracochłonne, ale warto zrobić.
Odsłon: 910
Polecm. Ja oczywiście zaraz dodałabym np żurawinę, orzechy, ale takie było ży...
Odsłon: 1657
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 14461
Składniki
Zamrożone jagody przepłukać letnią wodą włożyć na sitko do odsączenia. Następnie jagody przełożyć do wysokiego naczynia wlać 200 ml jogurtu dodać obrane pokrojone na kawałki banany i miód. Wszystko zmiksować na mus, dodać resztę jogurtu oraz mleko ponownie wymieszać. Koktajl przelać do wysokich szklaneczek. Ozdobić listkami mięty. Podawać dobrze schłodzony.