Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
porzeczkowo-malinowa rozpusta :-) za to właśnie kocham lato ... ogrom bomb witaminowych na wyciągnięcie ręki :-)
Nie wiem jak wy ale my uwielbiamy zupy grzybowe różnego rodzaju z pieczarek,...
Odsłon: 189
Brak pomysłu na piątkowy obiad? Oto przepis na kotlety wegetariańskie bez mię...
Odsłon: 393
Dorada z grilla to jedna z najsmaczniejszych i najzdrowszych morskich ryb. Wp...
Odsłon: 1812
Superszybki makaron z pieczarkami – idealny, gdy głód nie chce czekać. Prosty...
Odsłon: 3415
Witam serdecznie :-) Dzisiaj zrobimy pyszną surówkę z młodej kapusty, idealny...
Odsłon: 26965
Nie wiem jak wy ale my uwielbiamy zupy grzybowe różnego rodzaju z pieczarek,...
Odsłon: 189
Brak pomysłu na piątkowy obiad? Oto przepis na kotlety wegetariańskie bez mię...
Odsłon: 393
Dorada z grilla to jedna z najsmaczniejszych i najzdrowszych morskich ryb. Wp...
Odsłon: 1812
Superszybki makaron z pieczarkami – idealny, gdy głód nie chce czekać. Prosty...
Odsłon: 3415
Witam serdecznie :-) Dzisiaj zrobimy pyszną surówkę z młodej kapusty, idealny...
Odsłon: 26965
Składniki
Porzeczki opłukać i pozbyć się szypułek (ta czynność jest najbardziej pracochłonna :-) ). Zmiksować wszystkie składniki blenderem. Ilość miodu i mleka zależy od indywidualnych upodobań. Schłodzić w lodówce przed podaniem. Smacznego :-)