Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
porzeczkowo-malinowa rozpusta :-) za to właśnie kocham lato ... ogrom bomb witaminowych na wyciągnięcie ręki :-)
Fasola Jaś z kiełbasą i boczkiem wędzonym w sosie pomidorowym.
Odsłon: 123
Polecam.
Odsłon: 751
Kilka składników i gotowe.... Dodatek czosnku niedźwiedziego sprawia, że smak...
Odsłon: 102
Fasola Jaś z kiełbasą i boczkiem wędzonym w sosie pomidorowym.
Odsłon: 123
Polecam.
Odsłon: 751
Kilka składników i gotowe.... Dodatek czosnku niedźwiedziego sprawia, że smak...
Odsłon: 102
Składniki
Porzeczki opłukać i pozbyć się szypułek (ta czynność jest najbardziej pracochłonna :-) ). Zmiksować wszystkie składniki blenderem. Ilość miodu i mleka zależy od indywidualnych upodobań. Schłodzić w lodówce przed podaniem. Smacznego :-)