Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
porzeczkowo-malinowa rozpusta :-) za to właśnie kocham lato ... ogrom bomb witaminowych na wyciągnięcie ręki :-)
Wariacja o hiszpańskim omlecie, czyli jednej ze słynniejszych hiszpańskich pr...
Odsłon: 322
Tego tortu nie trzeba zbytnio rekomendować. To jest ciasto, które zawsze i ws...
Odsłon: 1114
Budowanie domku z piernika, robienie pierniczków, to świetna zabawa. Poza tym...
Odsłon: 4137
Wariacja o hiszpańskim omlecie, czyli jednej ze słynniejszych hiszpańskich pr...
Odsłon: 322
Tego tortu nie trzeba zbytnio rekomendować. To jest ciasto, które zawsze i ws...
Odsłon: 1114
Budowanie domku z piernika, robienie pierniczków, to świetna zabawa. Poza tym...
Odsłon: 4137
Składniki
Porzeczki opłukać i pozbyć się szypułek (ta czynność jest najbardziej pracochłonna :-) ). Zmiksować wszystkie składniki blenderem. Ilość miodu i mleka zależy od indywidualnych upodobań. Schłodzić w lodówce przed podaniem. Smacznego :-)