Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
tropikalny koktajl na mleku kokosowym Witaminowa bomba. Słodka i gęsta.
Przepis na proste, ale pyszne i bardzo aromatyczne połączenie makaronu taglia...
Odsłon: 12
Wariacja na temat zupy pieczarkowej. Tym razem wykorzystałam seler naciowy, k...
Odsłon: 101
Chleb z mąki lnianej. Ja swój chleb ukroiłam jeszcze gorący więc jest trochę...
Odsłon: 81
Bitki z mięsa z sosem pieczeniowym, podane z kaszą pęczak i sałatką z czerwon...
Odsłon: 291
Przepis na proste, ale pyszne i bardzo aromatyczne połączenie makaronu taglia...
Odsłon: 12
Wariacja na temat zupy pieczarkowej. Tym razem wykorzystałam seler naciowy, k...
Odsłon: 101
Chleb z mąki lnianej. Ja swój chleb ukroiłam jeszcze gorący więc jest trochę...
Odsłon: 81
Bitki z mięsa z sosem pieczeniowym, podane z kaszą pęczak i sałatką z czerwon...
Odsłon: 291
Składniki
Banany wcześniej zamrażam. Owoce obieram i kroję na mniejsze części. Wrzucam do misy blendera. Zalewam mlekiem kokosowym. Ścieram i wyciskam sparzoną limonę. Dolewam ekstrakt i trochę wody. Nakładam lody. Blenduję do uzyskania gładkiej, jednorodnej masy /można według uznania rozwodnić/. Schładzam. Przed podaniem posypuję wiórkami i migdałami.