Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
tropikalny koktajl na mleku kokosowym Witaminowa bomba. Słodka i gęsta.
Grill w wersji wege? Czemu nie. Te szaszłyki z serem halloumi i cukinią w pik...
Odsłon: 148
W sezonie dodajemy je do makaronów, zup, serwujemy z jajkiem sadzonym, warto...
Odsłon: 43
Grill w wersji wege? Czemu nie. Te szaszłyki z serem halloumi i cukinią w pik...
Odsłon: 148
W sezonie dodajemy je do makaronów, zup, serwujemy z jajkiem sadzonym, warto...
Odsłon: 43
Składniki
Banany wcześniej zamrażam. Owoce obieram i kroję na mniejsze części. Wrzucam do misy blendera. Zalewam mlekiem kokosowym. Ścieram i wyciskam sparzoną limonę. Dolewam ekstrakt i trochę wody. Nakładam lody. Blenduję do uzyskania gładkiej, jednorodnej masy /można według uznania rozwodnić/. Schładzam. Przed podaniem posypuję wiórkami i migdałami.