Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Oczyszczający koktajl z natki pietruszki, cytryny oraz miodu. Pobudza i dodaje energii do działania. Najlepiej sięgać po niego na czczo zaraz po przebudzeniu. Jego przygotowanie zajmie wam dosłownie chwilę. Zobaczcie, jakie to proste!
W kaparach oprócz smaku najważniejsza jest konsystencja pąku kwiatowego. Smak...
Odsłon: 217
Faszerowane udka z kapustą i pieczarkami to wyjątkowe danie, które zachwyca z...
Odsłon: 760
Delikatna kapusta w panierce na chrupko.
Odsłon: 1804
Smaczna i delikatna zupa
Odsłon: 160
Czasami przychodzi pora na i takie smaki.
Odsłon: 234
Polecam.
Odsłon: 280
W kaparach oprócz smaku najważniejsza jest konsystencja pąku kwiatowego. Smak...
Odsłon: 217
Faszerowane udka z kapustą i pieczarkami to wyjątkowe danie, które zachwyca z...
Odsłon: 760
Delikatna kapusta w panierce na chrupko.
Odsłon: 1804
Smaczna i delikatna zupa
Odsłon: 160
Czasami przychodzi pora na i takie smaki.
Odsłon: 234
Polecam.
Odsłon: 280
Składniki
Natkę pietruszki płuczemy pod wodą, przekładamy do blendera. Dodajemy sok wyciśnięty z połówki cytryny oraz łyżeczkę miodu. Całość zalewamy wodą i miksujemy blenderem. Gotowy napój przelewamy do szklanki. Smacznego!