Do góry

Napoje Przepis na:

Koktajle warzywno-owocowe

Koktajle warzywno-owocowe

Autor:

Przepisów i artykułów: 78 Ocena: 463

Dodano:

Odsłon: 5352

Koktajle warzywno-owocowe są bardzo smaczne i zdrowe. Takie koktajle należy podawać od razu po przygotowaniu.

Składniki

  • Koktajl z marchewki i mango
  • marchewka 1 szt
  • mango 0,5 szt
  • pomarańcza 1 szt
  • woda kokosowa 0,5 szklanki
  • kostki lodu 2-3 szt
  • Koktajl z buraczka i malin
  • burak ćwikłowy 1 szt
  • maliny 0,5 szkl
  • banan 0,5 szt
  • woda kokosowa 0,5 szkl
  • kostki lodu 2-3 szt
  • Koktajl ze szpinaku i jabłka
  • jabłko 1 szt
  • szpinak 1 garść
  • kiwi 2 szt
  • sok z pomarańczy 0,5 szkl
  • kostki lodu 2-3 szt
1-2 os. 15 min łatwe przystępne
Reklama
Reklama
Koktajle warzywno-owocowe

Przygotowanie

  1. Sposób przygotowania

    Koktajl z marchewki i mango.
    Obraną marchewkę, pomarańczę i mango pokroić na mniejsze kawałki, włożyć do blendera, wlać wodę kokosową, dodać kostki lodu, zmiksować.


    Koktajl z buraka i malin.
    Buraka i banana obrać, pokroić, wsypać do blendera, dodać umyte maliny, kostki lodu, wodę kokosową, zmiksować.


    Koktajl ze szpinaku i jabłka.
    Liście szpinaku umyć, jabłko i kiwi obrać, pokroić.
    Wszystkie przygotowane składniki włożyć do blendera, dodać sok z pomarańczy, kostki lodu i zmiksować.

    Koktajle przelać do małych szklaneczek i od razu podawać.

Twoje notatki do przepisu

Komentarze do przepisu (1)

Ostatnio komentowane przepisy

Rozwiń Zwiń