Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Koktajle warzywno-owocowe są bardzo smaczne i zdrowe. Takie koktajle należy podawać od razu po przygotowaniu.
Pyszna, rozgrzewająca zupa na mleku kokosowym z pastą tom yum. Zupa jest bard...
Odsłon: 295
Ciasto gruszkowe, zwane też u nas babką gruszkową, to przepis, który powinni...
Odsłon: 14984
Wrzesień pachnie ciastem drożdżowym ze śliwkami.
Odsłon: 2959
Pyszna, rozgrzewająca zupa na mleku kokosowym z pastą tom yum. Zupa jest bard...
Odsłon: 295
Ciasto gruszkowe, zwane też u nas babką gruszkową, to przepis, który powinni...
Odsłon: 14984
Wrzesień pachnie ciastem drożdżowym ze śliwkami.
Odsłon: 2959
Składniki
Sposób przygotowania Koktajl z marchewki i mango. Obraną marchewkę, pomarańczę i mango pokroić na mniejsze kawałki, włożyć do blendera, wlać wodę kokosową, dodać kostki lodu, zmiksować. Koktajl z buraka i malin. Buraka i banana obrać, pokroić, wsypać do blendera, dodać umyte maliny, kostki lodu, wodę kokosową, zmiksować. Koktajl ze szpinaku i jabłka. Liście szpinaku umyć, jabłko i kiwi obrać, pokroić. Wszystkie przygotowane składniki włożyć do blendera, dodać sok z pomarańczy, kostki lodu i zmiksować. Koktajle przelać do małych szklaneczek i od razu podawać.