Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Koktajle warzywno-owocowe są bardzo smaczne i zdrowe. Takie koktajle należy podawać od razu po przygotowaniu.
Uszka z mięsem drobiowo -wieprzowym, idealne do barszczu czerwonego. Prosty...
Odsłon: 3763
Nie ma Święt Bożego Narodzenia bez piernika. Bardzo ważny jest miód dodawany...
Odsłon: 621
Budowanie domku z piernika, robienie pierniczków, to świetna zabawa. Poza tym...
Odsłon: 3809
Dzisiaj przedstawiam przepis na pasztet z warzywami takimi jak groszek, march...
Odsłon: 384
Tego tortu nie trzeba zbytnio rekomendować. To jest ciasto, które zawsze i ws...
Odsłon: 704
Uszka z mięsem drobiowo -wieprzowym, idealne do barszczu czerwonego. Prosty...
Odsłon: 3763
Nie ma Święt Bożego Narodzenia bez piernika. Bardzo ważny jest miód dodawany...
Odsłon: 621
Budowanie domku z piernika, robienie pierniczków, to świetna zabawa. Poza tym...
Odsłon: 3809
Dzisiaj przedstawiam przepis na pasztet z warzywami takimi jak groszek, march...
Odsłon: 384
Tego tortu nie trzeba zbytnio rekomendować. To jest ciasto, które zawsze i ws...
Odsłon: 704
Składniki
Sposób przygotowania Koktajl z marchewki i mango. Obraną marchewkę, pomarańczę i mango pokroić na mniejsze kawałki, włożyć do blendera, wlać wodę kokosową, dodać kostki lodu, zmiksować. Koktajl z buraka i malin. Buraka i banana obrać, pokroić, wsypać do blendera, dodać umyte maliny, kostki lodu, wodę kokosową, zmiksować. Koktajl ze szpinaku i jabłka. Liście szpinaku umyć, jabłko i kiwi obrać, pokroić. Wszystkie przygotowane składniki włożyć do blendera, dodać sok z pomarańczy, kostki lodu i zmiksować. Koktajle przelać do małych szklaneczek i od razu podawać.