Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Koktajl owocowy to pyszny napój, który smakuje o każdej porze roku.
Delikatne mięso wieprzowe w rumianym sosie cebulowym to doskonała propozycja...
Odsłon: 3288
Taco z kurczakiem to eksplozja smaków i kolorów, które rozgrzeją każde spotka...
Odsłon: 1296
To danie mogę jeść na śniadanie, obiad i kolację. Racuch są mięciutkie, pyszn...
Odsłon: 1812
Przepis na te kulki sernikowe to świetne rozwiązanie, kiedy zostaje Ci kawałe...
Odsłon: 590
Delikatne mięso wieprzowe w rumianym sosie cebulowym to doskonała propozycja...
Odsłon: 3288
Taco z kurczakiem to eksplozja smaków i kolorów, które rozgrzeją każde spotka...
Odsłon: 1296
To danie mogę jeść na śniadanie, obiad i kolację. Racuch są mięciutkie, pyszn...
Odsłon: 1812
Przepis na te kulki sernikowe to świetne rozwiązanie, kiedy zostaje Ci kawałe...
Odsłon: 590
Składniki
Brzoskwinie, mango i pomarańczę obrać, podzielić na kawałki, włożyć do miksera. Dodać ziarenka z laski wanilii, zmiksować.
Następnie wsypać nasiona chia, wymieszać. W razie potrzeby dosłodzić miodem lub syropem z agawy.
Obranego ze skórki banana pokroić, dodać umyte maliny i truskawki, wlać sok z pomarańczy i zmiksować.
Do blendera włożyć obrane banany, kiwi i awokado, zmiksować, doprawić do smaku miodem.
Banana bez skórki, orzechy nerkowca i ziarenka z laski wanilii zmiksować, połączyć z jogurtem, dosłodzić syropem z agawy.
Do wysokich szklaneczek łyżką nalewać warstwy koktajlu tak aby kolory się nie pomieszały. Wierzch ozdobić owocami.