Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Dodawana po kilka kropli do ciepłej wody i pita a czczo poprawia odporność. Wcierana w skronie łagodzi ból głowy.
Kurczę pieprzowo cytrynowe!
Odsłon: 106
Naleśniki z twarogiem, z dodatkiem skórki cytrynowej i wanilii, to danie, któ...
Odsłon: 10007
Przepis dnia
Dzisiaj zapraszam na kawałki kurczaka skąpane w sosie śmietankowym z dodatkie...
Odsłon: 5260
Gulasz z miecznika z warzywami.
Odsłon: 49
Dziś do pracy.
Odsłon: 691
Kurczę pieprzowo cytrynowe!
Odsłon: 106
Naleśniki z twarogiem, z dodatkiem skórki cytrynowej i wanilii, to danie, któ...
Odsłon: 10007
Przepis dnia
Dzisiaj zapraszam na kawałki kurczaka skąpane w sosie śmietankowym z dodatkie...
Odsłon: 5260
Gulasz z miecznika z warzywami.
Odsłon: 49
Dziś do pracy.
Odsłon: 691
Składniki
Butelki/słoje wyparzyć w gorącej wodzie. Starannie wytrzeć.
Do butelek (lub słoików jak kto woli) wsypać po około 50g bursztynu i zalać 0.5 l spirytusu. Odstawić w ciemne miejsce.
Po dwóch tygodniach jest gotaowa do użytku.