Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Dodawana po kilka kropli do ciepłej wody i pita a czczo poprawia odporność. Wcierana w skronie łagodzi ból głowy.
W sezonie dodajemy je do makaronów, zup, serwujemy z jajkiem sadzonym, warto...
Odsłon: 87
Grillowane plastry boczku - pyszne i mega soczyste. Marynata z sosem teriyaki...
Odsłon: 151
W sezonie dodajemy je do makaronów, zup, serwujemy z jajkiem sadzonym, warto...
Odsłon: 87
Grillowane plastry boczku - pyszne i mega soczyste. Marynata z sosem teriyaki...
Odsłon: 151
Składniki
Butelki/słoje wyparzyć w gorącej wodzie. Starannie wytrzeć.
Do butelek (lub słoików jak kto woli) wsypać po około 50g bursztynu i zalać 0.5 l spirytusu. Odstawić w ciemne miejsce.
Po dwóch tygodniach jest gotaowa do użytku.