Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Dodawana po kilka kropli do ciepłej wody i pita a czczo poprawia odporność. Wcierana w skronie łagodzi ból głowy.
Lekki, przyjemny sosik z nutką chrzanowej ostrości. Dodajmy do niego, pieczyw...
Odsłon: 134
Pyszny, wegański obiad z chrupiącym tofu, warzywami i grzybami. Starte na tar...
Odsłon: 72
Danie, które najczęściej robimy po świętach wielkanocnych. Zawsze zostaje bia...
Odsłon: 750
Polecam. Doskonale pasuje na rodzinne spotkanie, ale również na kanapki. Po...
Odsłon: 365
Lekki, przyjemny sosik z nutką chrzanowej ostrości. Dodajmy do niego, pieczyw...
Odsłon: 134
Pyszny, wegański obiad z chrupiącym tofu, warzywami i grzybami. Starte na tar...
Odsłon: 72
Danie, które najczęściej robimy po świętach wielkanocnych. Zawsze zostaje bia...
Odsłon: 750
Polecam. Doskonale pasuje na rodzinne spotkanie, ale również na kanapki. Po...
Odsłon: 365
Składniki
Butelki/słoje wyparzyć w gorącej wodzie. Starannie wytrzeć.
Do butelek (lub słoików jak kto woli) wsypać po około 50g bursztynu i zalać 0.5 l spirytusu. Odstawić w ciemne miejsce.
Po dwóch tygodniach jest gotaowa do użytku.