Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Arbuz ma bardzo dużo zalet, między innymi doskonale gasi pragnienie w upalne dni.W połączeniu z sokiem z cytryny i cukrem tworzy pyszną lemoniadę dla każdego. Polecam!
Mają niesamowity smak i aromat. Lubię takie pierniczki bez żadnych dodatków w...
Odsłon: 46
Ten zakwas Cię zachwyci, zakwas który nie pleśnieje i jest przepyszny. Polecam
Odsłon: 36
To jedne z moich najbardziej lubianych ciasteczek pieczonych w okresie świąt....
Odsłon: 49
Kompot świąteczny można kochać lub nienawidzić - ja zdecydowanie należę do te...
Odsłon: 103
Pyszna wędlina na świątecznym stole. Wędlinę można przygotować wcześniej, gal...
Odsłon: 233
Mają niesamowity smak i aromat. Lubię takie pierniczki bez żadnych dodatków w...
Odsłon: 46
Ten zakwas Cię zachwyci, zakwas który nie pleśnieje i jest przepyszny. Polecam
Odsłon: 36
To jedne z moich najbardziej lubianych ciasteczek pieczonych w okresie świąt....
Odsłon: 49
Kompot świąteczny można kochać lub nienawidzić - ja zdecydowanie należę do te...
Odsłon: 103
Pyszna wędlina na świątecznym stole. Wędlinę można przygotować wcześniej, gal...
Odsłon: 233
Składniki
Naszykować składniki i przygotować syrop z cukru, tzn. w połowie szklanki wody rozpuścić pół szklanki cukru, podgrzewając na małym ogniu, wystudzić.
Arbuza zmiksować w blenderze, dodać sok z cytryny, 3 łyżki syropu z cukru i wodę mineralną. Wszystko dokładnie wymieszać. Gotową lemoniadę wlać do szklaneczek, wrzucić parę kostek lodu i popijać przez rurkę. Życzę SMACZNEJ ochłody!