Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Arbuz ma bardzo dużo zalet, między innymi doskonale gasi pragnienie w upalne dni.W połączeniu z sokiem z cytryny i cukrem tworzy pyszną lemoniadę dla każdego. Polecam!
Dorsza z frytkownicy bez tłuszczowej przygotujesz błyskawicznie bez patelni i...
Odsłon: 2165
Warzywna pasta pełna smaku.
Odsłon: 129
Ciasto jest bardzo łatwe do przygotowania. Jest lekkie, pyszne i mocno truska...
Odsłon: 225
Dorsza z frytkownicy bez tłuszczowej przygotujesz błyskawicznie bez patelni i...
Odsłon: 2165
Warzywna pasta pełna smaku.
Odsłon: 129
Ciasto jest bardzo łatwe do przygotowania. Jest lekkie, pyszne i mocno truska...
Odsłon: 225
Składniki
Naszykować składniki i przygotować syrop z cukru, tzn. w połowie szklanki wody rozpuścić pół szklanki cukru, podgrzewając na małym ogniu, wystudzić.
Arbuza zmiksować w blenderze, dodać sok z cytryny, 3 łyżki syropu z cukru i wodę mineralną. Wszystko dokładnie wymieszać. Gotową lemoniadę wlać do szklaneczek, wrzucić parę kostek lodu i popijać przez rurkę. Życzę SMACZNEJ ochłody!