Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pyszna i orzeźwiająca lemoniada. Idealna na upalne dni.
Danie, które najczęściej robimy po świętach wielkanocnych. Zawsze zostaje bia...
Odsłon: 342
Wyjątkowy patent na pierś z kaczki. Dzięki długiemu gotowaniu w niskiej tempe...
Odsłon: 57
Danie, które najczęściej robimy po świętach wielkanocnych. Zawsze zostaje bia...
Odsłon: 342
Wyjątkowy patent na pierś z kaczki. Dzięki długiemu gotowaniu w niskiej tempe...
Odsłon: 57
Składniki
Ogórka umyć, pokroić na mniejsze kawałki i rozdrobnić blenderem. Następnie przetrzeć przez sito aby uzyskać sok. Z limonek wycisnąć sok i dodać do soku z ogórków. Dodać miód i wlać wodę. Całość wymieszać. Lemoniadę podawać z plastrami ogórka i limonki.