Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Mięso uwędzone metodą garnkową, 3 godziny w temperaturze 40-50 stopni Celsjus...
Odsłon: 260
Smaczne mini zapiekanki przygotowane na grzankach z bułki francuskiej. Zapiek...
Odsłon: 391
Moja dzisiejsza propozycja to Świąteczny Makowiec na cieście krucho-drożdżowy...
Odsłon: 690
Mięso uwędzone metodą garnkową, 3 godziny w temperaturze 40-50 stopni Celsjus...
Odsłon: 260
Smaczne mini zapiekanki przygotowane na grzankach z bułki francuskiej. Zapiek...
Odsłon: 391
Moja dzisiejsza propozycja to Świąteczny Makowiec na cieście krucho-drożdżowy...
Odsłon: 690
Składniki
To jeden z tradycyjnych koktajli, jego receptura nie zmienia sie od lat. Tequilę, Cointreau i sok z cytryny wlej do shakera, dodaj 2-3 łyżki kruszonego lodu i dokładnie wymieszaj. Brzeg kieliszka zwilż sokiem z cytryny i zanurz w soli. Przelej do niej margaritę. Do ozdobienia kieliszka najlepiej użyć soli morskiej.