Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Polecam. Piernik to zdrowe ciasto. Nie wyobrażamy sobie Świąt Bożego Narodz...
Odsłon: 3722
Kapusta należy do potraw wigilijnych obowiązkowych w wielu regionach Polski....
Odsłon: 2056
Tradycyjne kotlety schabowe w nieco innym wydaniu. Jest to danie łatwe w przy...
Odsłon: 5474
Krokiety z mięsem z rosołu, idealne połączenie smaku i filozofii nie marnowan...
Odsłon: 5510
Polecam. Piernik to zdrowe ciasto. Nie wyobrażamy sobie Świąt Bożego Narodz...
Odsłon: 3722
Kapusta należy do potraw wigilijnych obowiązkowych w wielu regionach Polski....
Odsłon: 2056
Tradycyjne kotlety schabowe w nieco innym wydaniu. Jest to danie łatwe w przy...
Odsłon: 5474
Krokiety z mięsem z rosołu, idealne połączenie smaku i filozofii nie marnowan...
Odsłon: 5510
Składniki
Herbatę zaparzyć w 400 ml wrzącej wody, odstawić do wystudzenia. Gotowy, zimny napar wymieszać z cukrem i sokiem z limonki. Przygotować wysokie szklanki. Napełnić je do połowy herbatą, wstawić na 10 minut do lodówki. Po tym czasie wyjąć, do szklanek dolać wodę mineralną gazowaną, dodać kostki lodu. Gotowe! Możemy się chłodzić !
Smacznego.