Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pachnący napój o właściwościach przeciwzapalnych, świetny także do przemywania twarzy.
Rozpływające się w ustach kremowe bakłażany. Odpowiednio przygotowane nie zas...
Odsłon: 309
Połączenie luksusu i smaku za niewielką cenę. Znacie i na pewno kochacie. Al...
Odsłon: 1436
Po upieczeniu skrzydełek zostało nam sosiku na dnie blachy, którego użyliśmy...
Odsłon: 451
Klasyka kilku europejskich kuchni, bo polskiej i ukraińskiej. Są bardzo smacz...
Odsłon: 1159
Rozpływające się w ustach kremowe bakłażany. Odpowiednio przygotowane nie zas...
Odsłon: 309
Połączenie luksusu i smaku za niewielką cenę. Znacie i na pewno kochacie. Al...
Odsłon: 1436
Po upieczeniu skrzydełek zostało nam sosiku na dnie blachy, którego użyliśmy...
Odsłon: 451
Klasyka kilku europejskich kuchni, bo polskiej i ukraińskiej. Są bardzo smacz...
Odsłon: 1159
Składniki
Zasiałam na wiosnę rumianek. Po zakwitnięciu zbierałam kwiaty co tydzień. Kwiaty suszyłam na blasze pod ściereczką w przewiewnym miejscu.
Rumianek zalałam wrzątkiem. Własny rumianek o wiele silniej pachnie. Smacznego :)