Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pachnący napój o właściwościach przeciwzapalnych, świetny także do przemywania twarzy.
Uwielbiam chleb tygrysi, czasem zwany żyrafim ze względu na charakterystyczną...
Odsłon: 232
Nadeszła pora na kalafiora! Przyszła wiosna a wraz z nią wiele sezonowych war...
Odsłon: 87
Kilka składników i gotowe.... Dodatek czosnku niedźwiedziego sprawia, że smak...
Odsłon: 3322
Uwielbiam chleb tygrysi, czasem zwany żyrafim ze względu na charakterystyczną...
Odsłon: 232
Nadeszła pora na kalafiora! Przyszła wiosna a wraz z nią wiele sezonowych war...
Odsłon: 87
Kilka składników i gotowe.... Dodatek czosnku niedźwiedziego sprawia, że smak...
Odsłon: 3322
Składniki
Zasiałam na wiosnę rumianek. Po zakwitnięciu zbierałam kwiaty co tydzień. Kwiaty suszyłam na blasze pod ściereczką w przewiewnym miejscu.
Rumianek zalałam wrzątkiem. Własny rumianek o wiele silniej pachnie. Smacznego :)