Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Koktajl bardzo prosty w wykonaniu. Minimum składników, minimum pracy, a smak napoju bardzo ciekawy.
Śledzie w oleju to danie na każdą okazję. Źródło kwasów omega 3, białka i Wit...
Odsłon: 177
Smak dzieciństwa, czyli domowe wafle przekładane masą na bazie galaretki i ml...
Odsłon: 292
Śledzie w oleju to danie na każdą okazję. Źródło kwasów omega 3, białka i Wit...
Odsłon: 177
Smak dzieciństwa, czyli domowe wafle przekładane masą na bazie galaretki i ml...
Odsłon: 292
Składniki
Truskawki umyć, usunąć szypułki. Z arbuza usunąć pestki (robiłam to widelcem), pokroić na kawałki. Owoce włożyć do blendera, zmiksować. Napój posłodzić, jeżeli jest taka potrzeba. Przed podaniem schłodzić.
Smacznego.