Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Koktajl bardzo prosty w wykonaniu. Minimum składników, minimum pracy, a smak napoju bardzo ciekawy.
Schab w sosie koperkowym to danie, które smakuje o każdej porze roku, ale naj...
Odsłon: 34160
Zupa z wiśni zerwanych prosto z drzewa, świeżych i dorodnych to smak naszego...
Odsłon: 1363
Paszteciki krucho-drożdżowe w tym przepisie inspirowane są smakami i tradycyj...
Odsłon: 113600
Schab w sosie koperkowym to danie, które smakuje o każdej porze roku, ale naj...
Odsłon: 34160
Zupa z wiśni zerwanych prosto z drzewa, świeżych i dorodnych to smak naszego...
Odsłon: 1363
Paszteciki krucho-drożdżowe w tym przepisie inspirowane są smakami i tradycyj...
Odsłon: 113600
Składniki
Truskawki umyć, usunąć szypułki. Z arbuza usunąć pestki (robiłam to widelcem), pokroić na kawałki. Owoce włożyć do blendera, zmiksować. Napój posłodzić, jeżeli jest taka potrzeba. Przed podaniem schłodzić.
Smacznego.