Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pyszny zielony owocowy koktajl, z dodatkiem jarmużu, dosłodzony pysznym miodem. Pyszny i sycący. Polecam
blender , wyższe naczynie , łyżeczka, szklanki,
Delikatny filet z dorsza otulony sosem z natki pietruszki.
Odsłon: 131
Pomysł na letni pożywny obiad. Idealny do spakowania i zabrania do pracy. :)
Odsłon: 2684
W truskawkowym sezonie nie może zabraknąć takiego klasyczka jak makaron z tru...
Odsłon: 277
Dzisiaj w roli głównej kapusta pekińska. Pekinka raczej kojarzy się z surówką...
Odsłon: 2633
Delikatny filet z dorsza otulony sosem z natki pietruszki.
Odsłon: 131
Pomysł na letni pożywny obiad. Idealny do spakowania i zabrania do pracy. :)
Odsłon: 2684
W truskawkowym sezonie nie może zabraknąć takiego klasyczka jak makaron z tru...
Odsłon: 277
Dzisiaj w roli głównej kapusta pekińska. Pekinka raczej kojarzy się z surówką...
Odsłon: 2633
Składniki
Wszystkie owoce obieramy dzielimy na cząstki, z jabłka usuwamy środek łącznie z pestkami, jarmuż oczyszczamy z nerw i myjemy. Wszystko razem wkładamy do naczynia miksujemy , dodajemy łyżeczkę miodu oraz szklankę soku owocowego. Koktajl przelewamy do szklanek, dekorujemy listkami melisy i plasterkami kiwi. Smacznego.