Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Lato w pełni, a co za tym idzie sezon piknikowy. Znacznie lepiej jest jeść w plenerze na kocu z przyjaciółmi niż w zamkniętym mieszkaniu, prawda? Dlatego przygotowałem coś ekstra do dzielenia się. Kanapkę wypchaną smakołykami i różnymi smakami. Od tapenady, przez świeże warzywa, po kremowy serek i wędzoną szynkę. Różne tekstury w chrupiącym chlebie. Całość szczelnie zamknięta, bez przeciekania i zawijania każdej kanapki osobno. Jeden zwarty pakunek gotowy do szybkiego przekrojenia :)
Schab faszerowany to już w pewnym sensie tradycyjne mięsko na świątecznym sto...
Odsłon: 113
Dzisiaj moje ulubione gołąbki które przygotowuję na święta. Są to gołąbki z g...
Odsłon: 534
Pyszne ciasto marchewkowe z bitą śmietaną i płatkami migdałowymi. Proste w pr...
Odsłon: 1449
Proste ciasto makowe na kruchym spodzie z kruszonką na wierzchu w wersji świą...
Odsłon: 31
Schab faszerowany to już w pewnym sensie tradycyjne mięsko na świątecznym sto...
Odsłon: 113
Dzisiaj moje ulubione gołąbki które przygotowuję na święta. Są to gołąbki z g...
Odsłon: 534
Pyszne ciasto marchewkowe z bitą śmietaną i płatkami migdałowymi. Proste w pr...
Odsłon: 1449
Proste ciasto makowe na kruchym spodzie z kruszonką na wierzchu w wersji świą...
Odsłon: 31
Składniki
1. Zblenduj oliwki, kapary, czosnek, sok z cytryny, pietruszkę na gładką masę.
2. Wydrąż chlebek z miąższu.
3. Pozmaruj brzegi tapenadą i serkiem.
4. Wyłóż chlebek wędliną, następnie warstą cukinii, pomidorów, mozarelli, pomidorów suszonych, cukinii, tapenady – zawiń końcówką wędliny i posmaruj serkiem aby piętka dobrze przywarła.