Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Mocno pomarańczowo-cytrynowa lemoniada z miętą i kostkami lodu świetnie gasi pragnienie w upalne dni, przygotujecie ją w kilka minut .
Polędwiczki z cebulką marynowaną, pieczarkami i świeżą papryką to doskonałe d...
Odsłon: 155
Tagliatelle z kurkami to wykwintne danie, które zachwyca swoim bogactwem smak...
Odsłon: 1279
Kurczak w boczkach na młodej kapuście to danie, które łączy soczystość mięsa...
Odsłon: 258
To proste, a zarazem eleganckie danie łączy w sobie soczyste plastry mięsa z...
Odsłon: 43
Polędwiczki z cebulką marynowaną, pieczarkami i świeżą papryką to doskonałe d...
Odsłon: 155
Tagliatelle z kurkami to wykwintne danie, które zachwyca swoim bogactwem smak...
Odsłon: 1279
Kurczak w boczkach na młodej kapuście to danie, które łączy soczystość mięsa...
Odsłon: 258
To proste, a zarazem eleganckie danie łączy w sobie soczyste plastry mięsa z...
Odsłon: 43
Składniki
Pomarańcze i cytryny sparz wrzątkiem, pomarańcze obierz ze skórki i usuń błonki następnie pokrój w kostkę i wrzuć do dzbanka, dodatkowo pomarańcze w dzbanku rozgnieść tłuczkiem żeby puściły sok.
Dodaj pokrojoną w plastry cytrynę, miętę, całość zalej wodą, dodaj kostki lodu, wymieszaj .
Lemoniada smakuje najlepiej mocno schłodzona . Polecam ,