Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Przepis wart wypróbowania: "Poncz owocowy"
Sezon na rabarbar w pełni, więc dziś zrobimy najlepsze, najpyszniejsze ciasto...
Odsłon: 22745
Pyszny wiosenny wegetariański obiadek. Sezon na szparagi trwa w najlepsze, wi...
Odsłon: 168
Smakowite śniadanie.
Odsłon: 352
Klasyczna karpatka z szybkim kremem i orzeźwiającą żelką owocową. Ciasto któ...
Odsłon: 500
Sezon na rabarbar w pełni, więc dziś zrobimy najlepsze, najpyszniejsze ciasto...
Odsłon: 22745
Pyszny wiosenny wegetariański obiadek. Sezon na szparagi trwa w najlepsze, wi...
Odsłon: 168
Smakowite śniadanie.
Odsłon: 352
Klasyczna karpatka z szybkim kremem i orzeźwiającą żelką owocową. Ciasto któ...
Odsłon: 500
Składniki
Zalewy z ananasów i brzoskwiń wlej do garnka (owoce możesz pokroić i dodać do ponczu lub przygotować z nich inny deser).
Z dwóch cytryn wyciśnij sok, dodaj do zalew wraz z wodą mineralną, wymieszaj. Schłodź.
Pozostałą cytrynę pokrój na plasterki. Poncz wlej do szklanek, ozdób cytryną.
<strong>Przepis przysłał Łukasz Wójcik z Wielkiej Wsi.</strong>Źródło: Chwila dla Ciebie