Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Rozgrzewający, bardzo zdrowy napój z mrożonej aronii, imbiru i cytryny.
Proponujemy rosół gotowany na kościach wołowych szpikowych zwanych potocznie...
Odsłon: 39
Pożywna, dobra zupa. Polecam.
Odsłon: 453
Krótko mówiąc jest to pieróg biłgorajski. Pyszny i zdrowy. Polecam.
Odsłon: 5691
Polecam. Doskonale pasuje na rodzinne spotkanie, ale również na kanapki. Po...
Odsłon: 968
Lekka kolacja. Polecam.
Odsłon: 254
Domowa chałwa to pyszna, słodka przekąska, którą możesz przygotować w prosty...
Odsłon: 38614
Proponujemy rosół gotowany na kościach wołowych szpikowych zwanych potocznie...
Odsłon: 39
Pożywna, dobra zupa. Polecam.
Odsłon: 453
Krótko mówiąc jest to pieróg biłgorajski. Pyszny i zdrowy. Polecam.
Odsłon: 5691
Polecam. Doskonale pasuje na rodzinne spotkanie, ale również na kanapki. Po...
Odsłon: 968
Lekka kolacja. Polecam.
Odsłon: 254
Domowa chałwa to pyszna, słodka przekąska, którą możesz przygotować w prosty...
Odsłon: 38614
Składniki
Owoce aronii umieszczamy w garnku, dodajemy drobno pokrojony imbir, sok z cytryny i 2 litry wody. Zagotowujemy, owoce rozgniatamy i gotujemy pod przykryciem na wolnym ogniu 30 minut. Po tym czasie napój jest gotowy. Smacznego !!!