Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Przepis na prosty w przygotowaniu zdrowy shake na bazie kefiru - dokonały po treningu. Shake będzie też dobrym pomysłem na małą przekąskę w ciągu dnia.
Bardzo szybka, bardzo smaczna i bardzo prosta potrawa. Warto spróbować zrobić...
Odsłon: 281
Pyszne i bardzo proste do zrobienia, polecam.
Odsłon: 25
Polecam.
Odsłon: 776
Przepis dnia
Dla miłośników ciast wytrawnych. Salami podkręca smak .
Odsłon: 2045
Bardzo szybka, bardzo smaczna i bardzo prosta potrawa. Warto spróbować zrobić...
Odsłon: 281
Pyszne i bardzo proste do zrobienia, polecam.
Odsłon: 25
Polecam.
Odsłon: 776
Przepis dnia
Dla miłośników ciast wytrawnych. Salami podkręca smak .
Odsłon: 2045
Składniki
Łodygi rabarbaru obieramy, kroimy w kostkę i przekładamy do naczynia żaroodpornego. Wstawiamy do piekarnika nagrzanego do 180 stopni C na około 15 minut - pieczemy do momentu zmięknięcia łodyg. Podpieczone łodygi studzimy, a następnie mieszamy je z dwoma łyżeczkami miodu* do momentu powstania gęstej papki. *ilość miodu można zwiększyć jeśli preferujemy bardziej słodkie napoje
Dużego, dojrzałego banana kroimy w plasterki i przekładamy je do miksera, dodajemy papkę miodowo - rabarbarową i kefir. Wszystkie składniki miksujemy do uzyskania jednolitej i gęstej konsystencji. Powstały shake wkładamy do lodówki na około 1,5 godziny. Najlepiej smakuje mocno schłodzony i posypany płatkami migdałowymi! Życzę smacznego! :)