Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Dobry w smaku i skuteczny.
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 964
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 815
Proponuję dziś przepis mojej cioci Basi na pyszne ciasto biszkoptowe przełożo...
Odsłon: 12561
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 964
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 815
Proponuję dziś przepis mojej cioci Basi na pyszne ciasto biszkoptowe przełożo...
Odsłon: 12561
Składniki
Czosnek obrać, każdy ząbek przekroić na połowę. W garnuszku umieścić miód, sok z cytryny i czosnek. Odstawić w ciemne miejsce na 24 godziny. Po tym czasie zlać do buteleczki, najlepiej do takiej ciemnej, po syropie.