Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Mocna dawka witamin, gęsty i smaczny koktajl który zachwyca swoimi letnimi kolorami.
Nie wiem jak wy ale my uwielbiamy zupy grzybowe różnego rodzaju z pieczarek,...
Odsłon: 302
Brak pomysłu na piątkowy obiad? Oto przepis na kotlety wegetariańskie bez mię...
Odsłon: 4370
Dorada z grilla to jedna z najsmaczniejszych i najzdrowszych morskich ryb. Wp...
Odsłon: 1854
Superszybki makaron z pieczarkami – idealny, gdy głód nie chce czekać. Prosty...
Odsłon: 3611
Witam serdecznie :-) Dzisiaj zrobimy pyszną surówkę z młodej kapusty, idealny...
Odsłon: 30451
Nie wiem jak wy ale my uwielbiamy zupy grzybowe różnego rodzaju z pieczarek,...
Odsłon: 302
Brak pomysłu na piątkowy obiad? Oto przepis na kotlety wegetariańskie bez mię...
Odsłon: 4370
Dorada z grilla to jedna z najsmaczniejszych i najzdrowszych morskich ryb. Wp...
Odsłon: 1854
Superszybki makaron z pieczarkami – idealny, gdy głód nie chce czekać. Prosty...
Odsłon: 3611
Witam serdecznie :-) Dzisiaj zrobimy pyszną surówkę z młodej kapusty, idealny...
Odsłon: 30451
Składniki
Wszystkie warstwy muszą być w miarę gęste i przyrządzamy je w osobnych naczyniach. Owoce myjemy, obieramy.
Warstwa zielona: miksujemy blenderem kiwi (dodajemy 1,5 łyżeczki cukru pudru). Warstwa żółta: miksujemy blenderem mango (do tej warstwy nie dodajemy cukru ponieważ mango samo w sobie jest wystarczająco słodkie) Warstwa czerwona: miksujemy blenderem truskawki (świeże bądź też wcześniej rozmrożone, dodajemy 2 łyżeczki cukru pudru)
Wszystkie warstwy delikatnie łyżka po łyżce przekładamy do wysokich szklanek, podajemy udekorowane borówkami :) NA ZDRÓWKO i Smacznego :)