Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Masz dużo winogrona i nie wiesz co z tym zrobić? Możesz zrobić pyszna nalewkę.
Gołąbki, które robiła nasza babcia i mama, czyli tradycyjne z mięsem mielonym...
Odsłon: 554
Zapiekana karkówka w sosie cebulowym to danie, które łączy mięso z delikatnym...
Odsłon: 11294
Krótko mówiąc jest to pieróg biłgorajski. Pyszny i zdrowy. Polecam.
Odsłon: 13485
W kotletach mielonych wszystko można przemycić. Np zdrowe płatki jaglane a m...
Odsłon: 2741
Gołąbki, które robiła nasza babcia i mama, czyli tradycyjne z mięsem mielonym...
Odsłon: 554
Zapiekana karkówka w sosie cebulowym to danie, które łączy mięso z delikatnym...
Odsłon: 11294
Krótko mówiąc jest to pieróg biłgorajski. Pyszny i zdrowy. Polecam.
Odsłon: 13485
W kotletach mielonych wszystko można przemycić. Np zdrowe płatki jaglane a m...
Odsłon: 2741
Składniki
Winogrona obrane z kiści umyte przełóż do dużego słoja zalej wódką i spirytusem odstaw przykryte w ciepłe I ciemne miejsce na kilka tygodni. Powstałą nalewke odlej do czystego słoika i zakręć. Pozostałe owoce zasyp cukrem i odstwa na 2-5 dni aż cukier się rozpuści. Po tym czasie wlej sok do nalewki i wymieszaj .