Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Proponuję dziś jeden z moich ulubionych soków z wyciskarki wolnoobrotowej, owocowy, o pięknej barwie, schłodzony genialnie gasi pragnienie w upały, serdecznie polecam :-)
Schabowe po zakopiańsku to długo marynowane w cebuli i czosnku kotlety o wyją...
Odsłon: 8713
Łosoś pieczony na szpinaku z dodatkiem migdałów i aromatycznego sosu może być...
Odsłon: 615
Schabowe po zakopiańsku to długo marynowane w cebuli i czosnku kotlety o wyją...
Odsłon: 8713
Łosoś pieczony na szpinaku z dodatkiem migdałów i aromatycznego sosu może być...
Odsłon: 615
Składniki
Wszystkie owoce i marchewki najpierw myję, potem je obieram i kroję na cząstki. I w ten sposób przygotowane owoce "przepuszczam" przez wyciskarkę. Następnie sok jeszcze przecedzam przez sito, żeby pozbyć się piany i by sok był bardziej aksamitny i klarowny. I w ten sposób przygotowany sok jest przepyszny. W upały najlepszy jest schłodzony. Serdecznie polecam, smacznego i na zdrowie :-)