Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
lekki i zwiewny jak zefirek a do tego przepyszny
Przepis dnia
Proponuję dziś przepis na pyszne ciasto Rafaello, na biszkopcie, z delikatnym...
Odsłon: 34622
Tosty grillowane jak szaszłyki z masłem ziołowym i serem
Odsłon: 889
Polecam, pyszna zupa.
Odsłon: 165
Bardzo smaczna sałatka z tuńczyka z rzodkiewką. Prosta, smaczna i szybka w wy...
Odsłon: 3805
Przepis dnia
Proponuję dziś przepis na pyszne ciasto Rafaello, na biszkopcie, z delikatnym...
Odsłon: 34622
Tosty grillowane jak szaszłyki z masłem ziołowym i serem
Odsłon: 889
Polecam, pyszna zupa.
Odsłon: 165
Bardzo smaczna sałatka z tuńczyka z rzodkiewką. Prosta, smaczna i szybka w wy...
Odsłon: 3805
Składniki
2 płaskie łyżki mięty i skórkę otartą z 1 cytryny zalej 1 l wrzątku. Przykryj i podgrzewaj na najmniejszym ogniu (niedopuszczając do zagotowania) 15 minut.
Przecedź. Dopraw 2 łyżkami miodu i 2 łyżkami cukru. Dodaj sok wyciśnięty z 1 cytryny.
Mocno ochłodź. Podawaj z plasterkiem cytryny i listkiem mięty w szklaneczce.