Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
lekki i zwiewny jak zefirek a do tego przepyszny
Idealny na każdą okazję, bardzo łatwy do wykonania i ciekawy w smaku.
Odsłon: 279
To przepis na tradycyjną pizzę na grubym drożdżowym cieście. Taka pizza kojar...
Odsłon: 11086
Proste nadzienie: mięso z rosołu, ser feta, czerwona fasola oraz ogóreczki, t...
Odsłon: 3571
Tego tortu nie trzeba zbytnio rekomendować. To jest ciasto, które zawsze i ws...
Odsłon: 1212
Budowanie domku z piernika, robienie pierniczków, to świetna zabawa. Poza tym...
Odsłon: 4220
Idealny na każdą okazję, bardzo łatwy do wykonania i ciekawy w smaku.
Odsłon: 279
To przepis na tradycyjną pizzę na grubym drożdżowym cieście. Taka pizza kojar...
Odsłon: 11086
Proste nadzienie: mięso z rosołu, ser feta, czerwona fasola oraz ogóreczki, t...
Odsłon: 3571
Tego tortu nie trzeba zbytnio rekomendować. To jest ciasto, które zawsze i ws...
Odsłon: 1212
Budowanie domku z piernika, robienie pierniczków, to świetna zabawa. Poza tym...
Odsłon: 4220
Składniki
2 płaskie łyżki mięty i skórkę otartą z 1 cytryny zalej 1 l wrzątku. Przykryj i podgrzewaj na najmniejszym ogniu (niedopuszczając do zagotowania) 15 minut.
Przecedź. Dopraw 2 łyżkami miodu i 2 łyżkami cukru. Dodaj sok wyciśnięty z 1 cytryny.
Mocno ochłodź. Podawaj z plasterkiem cytryny i listkiem mięty w szklaneczce.