Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
lekki i zwiewny jak zefirek a do tego przepyszny
Puszysty sernik z dodatkiem mleka w proszku rozpływa się w ustach. Cieszy się...
Odsłon: 456803
Tradycyjny polski śledź w śmietanie. Do niego ziemniaki w mundurkach. Danie c...
Odsłon: 1223
Śledź w oleju z cebulką i ziemniaki w mundurkach-w naszym domu danie obowiązk...
Odsłon: 2095
Robienie pierników na Święta to cudowna zabawa. Dużo radości sprawia zrobien...
Odsłon: 505
Puszysty sernik z dodatkiem mleka w proszku rozpływa się w ustach. Cieszy się...
Odsłon: 456803
Tradycyjny polski śledź w śmietanie. Do niego ziemniaki w mundurkach. Danie c...
Odsłon: 1223
Śledź w oleju z cebulką i ziemniaki w mundurkach-w naszym domu danie obowiązk...
Odsłon: 2095
Robienie pierników na Święta to cudowna zabawa. Dużo radości sprawia zrobien...
Odsłon: 505
Składniki
2 płaskie łyżki mięty i skórkę otartą z 1 cytryny zalej 1 l wrzątku. Przykryj i podgrzewaj na najmniejszym ogniu (niedopuszczając do zagotowania) 15 minut.
Przecedź. Dopraw 2 łyżkami miodu i 2 łyżkami cukru. Dodaj sok wyciśnięty z 1 cytryny.
Mocno ochłodź. Podawaj z plasterkiem cytryny i listkiem mięty w szklaneczce.