Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pyszny, orzeźwiający koktajl z kilku składników to coś co lubię wypić przed śniadaniem.
blender, nóż, łyżka,
Ten wspaniały chlebek pojawił się w moim menu juz pięć lat temu. Na moim kana...
Odsłon: 9264
Kurczak tikka masala to znane i lubiane danie kuchni azjatyckiej. Mięso podan...
Odsłon: 3039
Delikatne pupleciki otulone pysznym pesto , zapieczone w muszlach makaronowyc...
Odsłon: 1207
Delikatny schab w aromatycznym sosie , idealny na obiad.
Odsłon: 246
Ten wspaniały chlebek pojawił się w moim menu juz pięć lat temu. Na moim kana...
Odsłon: 9264
Kurczak tikka masala to znane i lubiane danie kuchni azjatyckiej. Mięso podan...
Odsłon: 3039
Delikatne pupleciki otulone pysznym pesto , zapieczone w muszlach makaronowyc...
Odsłon: 1207
Delikatny schab w aromatycznym sosie , idealny na obiad.
Odsłon: 246
Składniki
Liście szpinaku, mięty po opłukaniu odsączyć na sitku. Gruszkę i kiwi obrać ze skóry , z gruszki usunąć gniazda nasienne , następnie owoce pokroić na mniejsze kawałki włożyć do kielicha blendera. Dodać liście szpinaku i mięty , połowę soku i wody całość miksować do powstania jednolitego koktajlu. Następnie uzupełnić pozostałym sokiem i wodą dodać miód i ponownie krótko miksować, gotowe. Smacznego.