Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Wypróbowany przepis na "Bułeczki z parówkami i niespodzianką"
Cud witaminowy w postaci koktajlu "zero cukru"
Odsłon: 13
Uwielbiasz orzeźwiający smak cytryn? Jeśli lubisz także warstwowe wypieki, ni...
Odsłon: 7042
Przepis na małe, soczyste pulpeciki z mięsa mielonego skąpane w aromatycznym...
Odsłon: 154851
Polecam. Jak babciny.
Odsłon: 1048
Masz ochotę na pizzę, ale szukasz lżejszej i szybszej opcji? Ten przepis na p...
Odsłon: 477
Cud witaminowy w postaci koktajlu "zero cukru"
Odsłon: 13
Uwielbiasz orzeźwiający smak cytryn? Jeśli lubisz także warstwowe wypieki, ni...
Odsłon: 7042
Przepis na małe, soczyste pulpeciki z mięsa mielonego skąpane w aromatycznym...
Odsłon: 154851
Polecam. Jak babciny.
Odsłon: 1048
Masz ochotę na pizzę, ale szukasz lżejszej i szybszej opcji? Ten przepis na p...
Odsłon: 477
Składniki
Ogórki kiszone lub konserwowe pokrój w plasterki. Cebulę obierz i posiekaj w piórka. Bułki do hot -dogów ostrożnie nadkrój tak, by zmieściła się do środka parówka (pamiętaj, by nie rozkrajać bułek do końca). Na patelni do grillowania rozgrzej olej i podsmaż parówki na rumiano.
Włóż delikatnie parówki do bułek i ułóż na blasze pokrytej papierem do pieczenia. Wstaw do piekarnika rozgrzanego do temp. 150°C. Piecz przez chwilę, aż bułki zmiękną, ale nie staną się zbyt chrupkie.
Gorące hot dogi posmaruj musztardą, dodaj pokrojonego ogórka i cebulę oraz kapustę kiszoną i cebulkę prażoną. Na koniec dodaj ketchup. Podawaj jeszcze gorące.
CZAS: około 40 minutŹródło: Dobry Tydzień