Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Danie kojarzące się z dzieciństwem...
Masz dylemat, co zjeść? Ta zapiekanka jest świetna na każdą porę dnia i na ka...
Odsłon: 52
Klasyka na polskim stole, śledzie w oleju. Sprawdzą się na co dzień i od świę...
Odsłon: 60
Dziś postanowiłam trochę inaczej ugotować moja zupę niż dotychczas. Zwykle ni...
Odsłon: 300
Masz dylemat, co zjeść? Ta zapiekanka jest świetna na każdą porę dnia i na ka...
Odsłon: 52
Klasyka na polskim stole, śledzie w oleju. Sprawdzą się na co dzień i od świę...
Odsłon: 60
Dziś postanowiłam trochę inaczej ugotować moja zupę niż dotychczas. Zwykle ni...
Odsłon: 300
Składniki
Pieczywo pokroić na kromki.
Mleko wlać na głęboki talerz i zanurzyć w nim kromki.
Na patelni rozgrzać masło.
Smażyć pieczywo z dwóch stron na rumiano.
Podawać gorące z cukrem, śmietaną, dżemem, itp...