Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Szybka chrupiąca kolacja :)
Uważam kalarepę za niedocenione warzywo, no bo nie oszukujmy się, nie jest on...
Odsłon: 65
Gulasz z miecznika z warzywami.
Odsłon: 155
Dziś do pracy.
Odsłon: 1429
Uważam kalarepę za niedocenione warzywo, no bo nie oszukujmy się, nie jest on...
Odsłon: 65
Gulasz z miecznika z warzywami.
Odsłon: 155
Dziś do pracy.
Odsłon: 1429
Składniki
Cebulę pokrojoną w piórka zeszklić razem z czosnkiem drobno posiekanym. Dodać pokrojone w paski boczniaki i smażyć przez 10 min. Doprawić do smaku solą i pieprzem
Bułki przekroić wzdłuż ,wybrać środek,a w to miejsce dać szynkę oraz usmażone boczniaki. Przykryć serem żółtym . Dać na blachę i do piekarnika nagrzanego do 190st. Piec do rozpuszczenia sera.
Smacznego życzę!