Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Podczas gdy my śpimy, te bułeczki pracowicie rosną w lodówce.W sam raz na śniadanie.
Przepis dnia
Trudno powiedzieć, które pierogi lepsze, te z kiszoną kapustą, czy te ze słod...
Odsłon: 5033
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 13574
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 5881
Taki miodownik uwielbiają wszyscy, pachnący goździkami i cynamonem. W odświęt...
Odsłon: 7657
Przepis dnia
Trudno powiedzieć, które pierogi lepsze, te z kiszoną kapustą, czy te ze słod...
Odsłon: 5033
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 13574
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 5881
Taki miodownik uwielbiają wszyscy, pachnący goździkami i cynamonem. W odświęt...
Odsłon: 7657
Składniki
Wszystkie składniki włożyć do dużej miski[mleka nie podgrzewać],zagnieść na gładkie ciasto.Wyrabiać do momentu aż masa zacznie odchodzić od rąk.Ciasto można również przygotować w robocie kuchennym.Uformować 11-12 bułeczek,ułożyć na natłuszczonej blasze,wierzch naciąć na krzyż,wstawić na dolną półkę w lodówce na całą noc.Rano piec w temp.200 stopni przez 20 minut.