Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Podczas gdy my śpimy, te bułeczki pracowicie rosną w lodówce.W sam raz na śniadanie.
Przepis dnia
Rozpływająca się w ustach ryba z wyrazistym dodatkiem pesto z czosnkiem.
Odsłon: 173
Risotto ze szparagami i łososiem
Odsłon: 38
Żeberka duszone to długo gotowane mięso, które po przygotowaniu rozpływają si...
Odsłon: 1090
Trzy składniki tylko, a udka pyszne, nawet soli nie potrzeba, chyba, że ktoś...
Odsłon: 378
Przepis dnia
Rozpływająca się w ustach ryba z wyrazistym dodatkiem pesto z czosnkiem.
Odsłon: 173
Risotto ze szparagami i łososiem
Odsłon: 38
Żeberka duszone to długo gotowane mięso, które po przygotowaniu rozpływają si...
Odsłon: 1090
Trzy składniki tylko, a udka pyszne, nawet soli nie potrzeba, chyba, że ktoś...
Odsłon: 378
Składniki
Wszystkie składniki włożyć do dużej miski[mleka nie podgrzewać],zagnieść na gładkie ciasto.Wyrabiać do momentu aż masa zacznie odchodzić od rąk.Ciasto można również przygotować w robocie kuchennym.Uformować 11-12 bułeczek,ułożyć na natłuszczonej blasze,wierzch naciąć na krzyż,wstawić na dolną półkę w lodówce na całą noc.Rano piec w temp.200 stopni przez 20 minut.