Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
bułka z pieczarkami i parówką, szybka, prosta i PYSZNA :-)
Grill w wersji wege? Czemu nie. Te szaszłyki z serem halloumi i cukinią w pik...
Odsłon: 160
Grill w wersji wege? Czemu nie. Te szaszłyki z serem halloumi i cukinią w pik...
Odsłon: 160
Składniki
Na margarynie podsmażyć na złoty kolor cebulę. Następnie dodać posiekane w kostkę pieczarki i posolić, aby puściły sok i dusić na małym ogniu. Gdy pieczarki będą miękkie dosmaczyć pieprzem i vegetą. Do dosmaczonych pieczarek dodać pokrojone parówki w koła, bądź kostkę w celu ich zagrzania. Napełnić bułkę. SMACZNEGO ........
Bułki można podawać z ketchupem oraz bez parówek, smakują w każdej postaci bardzo dobrze.