Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Ciekawy przepis na wegetariańską zapiekankę. Delikatnego czosnkowego smaku dodaje sos czosnkowy .
Poleam. Domowe słodkości najlepsze.
Odsłon: 447
Fuczki to smażone placki z kiszonej kapusty , wywodzące się z kuchni Bieszcza...
Odsłon: 179
Przepis dnia
Poleam. Domowe słodkości najlepsze.
Odsłon: 447
Fuczki to smażone placki z kiszonej kapusty , wywodzące się z kuchni Bieszcza...
Odsłon: 179
Przepis dnia
Składniki
Pieczarki i cebulę obrać, pokroić z kostkę. Cebulę zeszklić na oleju, dodać pieczarki i smażyć aż cała woda powstała z pieczarek odparuje. Dodać sos czosnkowy, doprawić solą i pieprzem - wymieszać. Nastawić piekarnik na 180 stopni Bułkę przekroić na pół i wydrążyć miąższ. W wydrążone miejsce włożyć farsz pieczarkowy (opcjonalnie można posypać parmezanem) i piec w piekarniku około 10 minut. Podawać ciepłe.