Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Ciekawy przepis na wegetariańską zapiekankę. Delikatnego czosnkowego smaku dodaje sos czosnkowy .
Nie wiem jak wy ale my uwielbiamy zupy grzybowe różnego rodzaju z pieczarek,...
Odsłon: 177
Brak pomysłu na piątkowy obiad? Oto przepis na kotlety wegetariańskie bez mię...
Odsłon: 379
Dorada z grilla to jedna z najsmaczniejszych i najzdrowszych morskich ryb. Wp...
Odsłon: 1722
Superszybki makaron z pieczarkami – idealny, gdy głód nie chce czekać. Prosty...
Odsłon: 3250
Witam serdecznie :-) Dzisiaj zrobimy pyszną surówkę z młodej kapusty, idealny...
Odsłon: 26735
Nie wiem jak wy ale my uwielbiamy zupy grzybowe różnego rodzaju z pieczarek,...
Odsłon: 177
Brak pomysłu na piątkowy obiad? Oto przepis na kotlety wegetariańskie bez mię...
Odsłon: 379
Dorada z grilla to jedna z najsmaczniejszych i najzdrowszych morskich ryb. Wp...
Odsłon: 1722
Superszybki makaron z pieczarkami – idealny, gdy głód nie chce czekać. Prosty...
Odsłon: 3250
Witam serdecznie :-) Dzisiaj zrobimy pyszną surówkę z młodej kapusty, idealny...
Odsłon: 26735
Składniki
Pieczarki i cebulę obrać, pokroić z kostkę. Cebulę zeszklić na oleju, dodać pieczarki i smażyć aż cała woda powstała z pieczarek odparuje. Dodać sos czosnkowy, doprawić solą i pieprzem - wymieszać. Nastawić piekarnik na 180 stopni Bułkę przekroić na pół i wydrążyć miąższ. W wydrążone miejsce włożyć farsz pieczarkowy (opcjonalnie można posypać parmezanem) i piec w piekarniku około 10 minut. Podawać ciepłe.