Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Ciekawy przepis na wegetariańską zapiekankę. Delikatnego czosnkowego smaku dodaje sos czosnkowy .
Paszteciki krucho-drożdżowe w tym przepisie inspirowane są smakami i tradycyj...
Odsłon: 112903
Zupa z wiśni zerwanych prosto z drzewa, świeżych i dorodnych to smak naszego...
Odsłon: 206
Przepis na pyszne i mocno kremowe risotto z bobem, boczkiem i prażonymi ziarn...
Odsłon: 471
Sprawdzony przepis na zaprawę do karkówki. Mięso, które w niej poleży jest so...
Odsłon: 445
Placek jarosza to znakomita propozycja na lekki lunch. Puszyste ciasto z doda...
Odsłon: 800
Paszteciki krucho-drożdżowe w tym przepisie inspirowane są smakami i tradycyj...
Odsłon: 112903
Zupa z wiśni zerwanych prosto z drzewa, świeżych i dorodnych to smak naszego...
Odsłon: 206
Przepis na pyszne i mocno kremowe risotto z bobem, boczkiem i prażonymi ziarn...
Odsłon: 471
Sprawdzony przepis na zaprawę do karkówki. Mięso, które w niej poleży jest so...
Odsłon: 445
Placek jarosza to znakomita propozycja na lekki lunch. Puszyste ciasto z doda...
Odsłon: 800
Składniki
Pieczarki i cebulę obrać, pokroić z kostkę. Cebulę zeszklić na oleju, dodać pieczarki i smażyć aż cała woda powstała z pieczarek odparuje. Dodać sos czosnkowy, doprawić solą i pieprzem - wymieszać. Nastawić piekarnik na 180 stopni Bułkę przekroić na pół i wydrążyć miąższ. W wydrążone miejsce włożyć farsz pieczarkowy (opcjonalnie można posypać parmezanem) i piec w piekarniku około 10 minut. Podawać ciepłe.