Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
łatwe, ekspresowe do przygotowania, a efektowne śniadanie lub kolacja
Taki miodownik uwielbiają wszyscy, pachnący goździkami i cynamonem. W odświęt...
Odsłon: 5237
Sałatka do obiadu. Pasuje i do mięsa i do ryby. Może być też samodzielną prze...
Odsłon: 811
Po prostu pyszne. Doskonale pasują na wigilijny stół. Dodatki to szprotki, gr...
Odsłon: 11642
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 5035
Wariacja o hiszpańskim omlecie, czyli jednej ze słynniejszych hiszpańskich pr...
Odsłon: 1281
Taki miodownik uwielbiają wszyscy, pachnący goździkami i cynamonem. W odświęt...
Odsłon: 5237
Sałatka do obiadu. Pasuje i do mięsa i do ryby. Może być też samodzielną prze...
Odsłon: 811
Po prostu pyszne. Doskonale pasują na wigilijny stół. Dodatki to szprotki, gr...
Odsłon: 11642
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 5035
Wariacja o hiszpańskim omlecie, czyli jednej ze słynniejszych hiszpańskich pr...
Odsłon: 1281
Składniki
Z bułek obciąć wierzchy i wyjąć miąższ, tworząc bułkową miseczkę.
Do środka każdej bułki wkładać pomidora - grubszy plaster, plaster mozarelli, wędlinę pokrojoną w paseczki.
Na wierzch rozbić jajko, przyprawić solą i pieprzem. Piec w temp. 180 stopni C ok. 20 min., aż jajo się zetnie. Smacznego :-)