Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Mają piękny kolor, są pyszne , wspaniale smakują z grillowanymi warzywami. Robi się je szybko.
Idealny włoski makaron na czas jesiennego grzybobrania.
Odsłon: 525
Bardzo często jest problem z sałatką do dania głównego. I wtedy wkracza do dz...
Odsłon: 792
Udko z kurczaka w słodko-pikantnej marynacie do zastosowania, które zatrzymuj...
Odsłon: 133
Przepis na ten sernik jest bardzo prosty, szybki. Nawet początkująca gospodyn...
Odsłon: 1243
Idealny włoski makaron na czas jesiennego grzybobrania.
Odsłon: 525
Bardzo często jest problem z sałatką do dania głównego. I wtedy wkracza do dz...
Odsłon: 792
Udko z kurczaka w słodko-pikantnej marynacie do zastosowania, które zatrzymuj...
Odsłon: 133
Przepis na ten sernik jest bardzo prosty, szybki. Nawet początkująca gospodyn...
Odsłon: 1243
Składniki
Odważną soczewicę, wypłakać i przełożyć do garnka, zalać wodą i odstawić na kilka godzin ( ja moczyłam ziarna całą noc). Następnie przecedzić i przepłukać pod bieżącą wodą. Przełożyć do garnka i zblendować. Dodać resztę składników i wymieszać łyżką. Formować bułeczki po około 100 g ciasta. Bułeczki układać na blasze wyłożonej papierem do pieczenia. Wierzch posypać dowolnymi ziarnami. Piec w 180 st.C 30 minut.