Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
jeżeli nie mamy mąki ryżowej wystarczy w młynku do kawy zmielić suchy ryż :)
Kotlety faszerowane szynką i serem to klasyczny przepis, który zachwyca swoim...
Odsłon: 3959
Kruche i mocno maślane ciasteczka kakaowe z kawałkami białej czekolady. Bardz...
Odsłon: 139
Rogaliki zrobione tylko z mąki i serka mascarpone. Dwa składniki, do tego ulu...
Odsłon: 545
Ciasto smakuje rewelacyjnie i pięknie wygląda. Masa jogurtowa zrobiona jest z...
Odsłon: 344
Gulasz z karkówki to mój kolejny pomysł na pyszny i prosty w przygotowaniu ob...
Odsłon: 163
Kotlety faszerowane szynką i serem to klasyczny przepis, który zachwyca swoim...
Odsłon: 3959
Kruche i mocno maślane ciasteczka kakaowe z kawałkami białej czekolady. Bardz...
Odsłon: 139
Rogaliki zrobione tylko z mąki i serka mascarpone. Dwa składniki, do tego ulu...
Odsłon: 545
Ciasto smakuje rewelacyjnie i pięknie wygląda. Masa jogurtowa zrobiona jest z...
Odsłon: 344
Gulasz z karkówki to mój kolejny pomysł na pyszny i prosty w przygotowaniu ob...
Odsłon: 163
Składniki
Do miski dodać obie mąki, drożdże, sól i trochę wody. Wyrabiać mikserem z hakami w trakcie wyrabiania dolewać wodę i wyrabiać. Wyrobione ciasto posypać z wierzchu mąką, przykryć ściereczką i odstawić do wyrośnięcia. Wyrośnięte ciasto przełożyć do keksówki i ponownie odstawić do wyrośnięcia. Piec w 180 stopniach przez 40 minut.