Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Przepis wart wypróbowania: "Chleb szpinakowy"
Pieczona dynia z mięsem i warzywami. Niesamowicie efektowne, aromatyczne i so...
Odsłon: 753
Kruche ciasto ze śliwkami. Idealne do popołudniowej kawki. Ciasto jest bardzo...
Odsłon: 22785
Marry me chicken (kurczak "wyjdź za mnie") to pyszne i aromatyczne danie z ku...
Odsłon: 15185
Tonkatsu kotlet to chrupiący na zewnątrz i soczysty w środku kotlet schabowy...
Odsłon: 4897
Lekkie ciasto z kiwi bez pieczenia to idealna propozycja na letnie, upalne dn...
Odsłon: 45654
Pieczona dynia z mięsem i warzywami. Niesamowicie efektowne, aromatyczne i so...
Odsłon: 753
Kruche ciasto ze śliwkami. Idealne do popołudniowej kawki. Ciasto jest bardzo...
Odsłon: 22785
Marry me chicken (kurczak "wyjdź za mnie") to pyszne i aromatyczne danie z ku...
Odsłon: 15185
Tonkatsu kotlet to chrupiący na zewnątrz i soczysty w środku kotlet schabowy...
Odsłon: 4897
Lekkie ciasto z kiwi bez pieczenia to idealna propozycja na letnie, upalne dn...
Odsłon: 45654
Składniki
Przesianą mąkę wymieszaj z drożdżami, cukrem i solą. Wlej szklankę ciepłej wody, zagnieć. Odstaw do wyrośnięcia.
Szpinak podduś na maśle, przypraw. Ciasto rozwałkuj na prostokąt, posmaruj szpinakiem. Zwiń z obu stron do środka. Posmaruj żółtkiem. Piecz 45 min w 180°C.
Czas przygotowania: 75 min. Ilość porcji: 8. Cena za porcję: 0,60 zł.
Przepis przysłała Agnieszka Trzcińska z Kalisza.