Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
pyszne chlebki,robi się je ekspresowo ,są pulchniutkie ,nadziewane p pysznym farszem serowym-polecam
Witam serdecznie :-) Dzisiaj polecam pyszny domowy salceson, zamiast golonki...
Odsłon: 25769
Kluski z gotowanych ziemniaków i kartoflanki- najlepszy dodatek do sosu piecz...
Odsłon: 2805
To odżywcza, bardzo smaczna zupa. Z powodzeniem może zastąpić dwudaniowy obia...
Odsłon: 1338
Witam serdecznie :-) Dzisiaj polecam pyszny domowy salceson, zamiast golonki...
Odsłon: 25769
Kluski z gotowanych ziemniaków i kartoflanki- najlepszy dodatek do sosu piecz...
Odsłon: 2805
To odżywcza, bardzo smaczna zupa. Z powodzeniem może zastąpić dwudaniowy obia...
Odsłon: 1338
Składniki
Do mleka dodajemy sodę-mieszamy dokładnie. Dodajemy sól i mąkę-zagniatamy elastyczne ciasto. Ciasto dzielimy na kilkanaście małych kawałków. FARSZ składniki mieszamy z sobą :) Kawałek ciasta wałkujemy i na jego środek dajemy trochę farszu,brzegi składamy do środka,przyciskamy i rozpłaszczamy lekko placuszek Smażymy na niewielkiej ilości oleju na złoty kolor *smażymy na średnim ogniu by chlebki się nie spaliły a w środku były surowe. W smażeniu pięknie rosną I gotowe ;) Polecam pyszna i bardzo sycąca przekąska :)