Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pachnąca ziołami karkówka uduszona z cebulą podana z marynowanymi, ostrymi papryczkami i pieczywem.
Placki ziemniaczane to klasyczne danie, które uwielbia wielu z nas. Złociste,...
Odsłon: 1397
Rozgrzewający napój z imbirem, pyłkiem pszczelim, limonką i anyżem. To świetn...
Odsłon: 65
Przepis dnia
Smaczek teścia to danie, którego nikt nie odmówi. W dodatku pysznie miękkie m...
Odsłon: 12251
Placki ziemniaczane to klasyczne danie, które uwielbia wielu z nas. Złociste,...
Odsłon: 1397
Rozgrzewający napój z imbirem, pyłkiem pszczelim, limonką i anyżem. To świetn...
Odsłon: 65
Przepis dnia
Smaczek teścia to danie, którego nikt nie odmówi. W dodatku pysznie miękkie m...
Odsłon: 12251
Składniki
Plastry karkówki nacieramy przyprawą do mięs i smażymy na gorącym tłuszczu z obu stron na rumiany kolor. Cebule kroimy w pół plastry, lekko solimy i rozkładamy na smażące się plastry karkówki. Dalsze smażenie jest pod przykryciem i na małym ogniu, dusimy do miękkości mięsa i cebuli.
Uduszone plastry karkówki i cebuli podajemy z marynowanymi, ostrymi papryczkami i chlebem. Smacznego!!!