Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pachnąca ziołami karkówka uduszona z cebulą podana z marynowanymi, ostrymi papryczkami i pieczywem.
Wyjątkowo prosta w przygotowaniu zupa, jest bardzo dobra i pożywna. Taka komb...
Odsłon: 213
Zwykła surówka z rzodkwi i marchewki , za to soczysta i pięknie podana.
Odsłon: 122
Szarlotka to bezsprzecznie królowa jesiennych deserów. Ale czy można się nią...
Odsłon: 27948
Wyjątkowo prosta w przygotowaniu zupa, jest bardzo dobra i pożywna. Taka komb...
Odsłon: 213
Zwykła surówka z rzodkwi i marchewki , za to soczysta i pięknie podana.
Odsłon: 122
Szarlotka to bezsprzecznie królowa jesiennych deserów. Ale czy można się nią...
Odsłon: 27948
Składniki
Plastry karkówki nacieramy przyprawą do mięs i smażymy na gorącym tłuszczu z obu stron na rumiany kolor. Cebule kroimy w pół plastry, lekko solimy i rozkładamy na smażące się plastry karkówki. Dalsze smażenie jest pod przykryciem i na małym ogniu, dusimy do miękkości mięsa i cebuli.
Uduszone plastry karkówki i cebuli podajemy z marynowanymi, ostrymi papryczkami i chlebem. Smacznego!!!