Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pachnąca ziołami karkówka uduszona z cebulą podana z marynowanymi, ostrymi papryczkami i pieczywem.
To przepis na doskonałe kotlety mielone – chrupiące na zewnątrz, a miękkie i...
Odsłon: 119
Delikatne mięso, z pysznym i aromatycznych sosem. Pyszne danie, nie tylko na...
Odsłon: 89
Papryczki nadają wyrazisty smak a boczek sprawia że potrawa jest aromatyczn...
Odsłon: 3151
To przepis na doskonałe kotlety mielone – chrupiące na zewnątrz, a miękkie i...
Odsłon: 119
Delikatne mięso, z pysznym i aromatycznych sosem. Pyszne danie, nie tylko na...
Odsłon: 89
Papryczki nadają wyrazisty smak a boczek sprawia że potrawa jest aromatyczn...
Odsłon: 3151
Składniki
Plastry karkówki nacieramy przyprawą do mięs i smażymy na gorącym tłuszczu z obu stron na rumiany kolor. Cebule kroimy w pół plastry, lekko solimy i rozkładamy na smażące się plastry karkówki. Dalsze smażenie jest pod przykryciem i na małym ogniu, dusimy do miękkości mięsa i cebuli.
Uduszone plastry karkówki i cebuli podajemy z marynowanymi, ostrymi papryczkami i chlebem. Smacznego!!!