Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Nie zawsze mam ochotę spędzić w kuchni dużo czasu na przygotowania. Mam kilka przepisów ekspresowych i to jeden z nich. Polecam.
Bardzo smaczna ryba smażona. Jeśli nam zostanie, można zrobić z reszty smaczn...
Odsłon: 59
Jesień rozpoczęta, pora na zupę krem z dyni 1,5 litra bulionu, 1 dynia hokk...
Odsłon: 299
Dzisiaj przychodzę do was z przepisem na tradycyjna karnawałową przekąskę ! T...
Odsłon: 721
Kurczak w sosie pomarańczowym to danie nawiązujące do kuchni orientalnej. Jes...
Odsłon: 3419
Bardzo smaczna ryba smażona. Jeśli nam zostanie, można zrobić z reszty smaczn...
Odsłon: 59
Jesień rozpoczęta, pora na zupę krem z dyni 1,5 litra bulionu, 1 dynia hokk...
Odsłon: 299
Dzisiaj przychodzę do was z przepisem na tradycyjna karnawałową przekąskę ! T...
Odsłon: 721
Kurczak w sosie pomarańczowym to danie nawiązujące do kuchni orientalnej. Jes...
Odsłon: 3419
Składniki
Rozwiń ciasto francuskie i posyp papryką. Na połowie ciasta nałuż odwinięte z foli parówki pozostawiając ok. 1 -1,5 cm. odstępy. Przykryj drugą połową ciasta . Lekko dociśnij ciasto między parówkami drewnianą szpatułką. Przetnij ciasto w poprzek parówek 3-4 razy. Nagrzej piekarnik. Bułeczki przekładamy do blaszki wyłożonej papierem . Pieczemy w gorącym piekarniku ok. 15-20 min.