Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Nie zawsze mam ochotę spędzić w kuchni dużo czasu na przygotowania. Mam kilka przepisów ekspresowych i to jeden z nich. Polecam.
Zapiekanka obłędna w smaku!
Odsłon: 361
Zrazy nadziewane i zawijane można robić z różnych mięs, ale te klasyczne są z...
Odsłon: 454
Zapiekanka obłędna w smaku!
Odsłon: 361
Zrazy nadziewane i zawijane można robić z różnych mięs, ale te klasyczne są z...
Odsłon: 454
Składniki
Rozwiń ciasto francuskie i posyp papryką. Na połowie ciasta nałuż odwinięte z foli parówki pozostawiając ok. 1 -1,5 cm. odstępy. Przykryj drugą połową ciasta . Lekko dociśnij ciasto między parówkami drewnianą szpatułką. Przetnij ciasto w poprzek parówek 3-4 razy. Nagrzej piekarnik. Bułeczki przekładamy do blaszki wyłożonej papierem . Pieczemy w gorącym piekarniku ok. 15-20 min.