Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Szybkie do zrobienia ciastka które wyglądają jak drożdżowe bułeczki w pomniejszeniu.
Pielmieni robi się tak jak nasze rodzime uszka, ale jest różnica w farszu. Pi...
Odsłon: 575
Sycylijski przepis, u mnie posłużył za inspiracje do pysznego makaronu.
Odsłon: 123
...do picia. Najlepszy naturalny energetyk. Życzę powodzenia wszystkim matu...
Odsłon: 130
CIEKAWOSTKA: Jarmuż zawiera wszystkie 9 aminokwasów potrzebnych do wytworzeni...
Odsłon: 99
Jabłecznik - prosty i wymowny, tak jak samo danie. To słodkie, kuszące ciasto...
Odsłon: 22689
Pielmieni robi się tak jak nasze rodzime uszka, ale jest różnica w farszu. Pi...
Odsłon: 575
Sycylijski przepis, u mnie posłużył za inspiracje do pysznego makaronu.
Odsłon: 123
...do picia. Najlepszy naturalny energetyk. Życzę powodzenia wszystkim matu...
Odsłon: 130
CIEKAWOSTKA: Jarmuż zawiera wszystkie 9 aminokwasów potrzebnych do wytworzeni...
Odsłon: 99
Jabłecznik - prosty i wymowny, tak jak samo danie. To słodkie, kuszące ciasto...
Odsłon: 22689
Składniki
Biały ser przełożyć do miski. Wbić jajko. Dodać cukier i budyń w proszku. Zmiksować na jednolitą masę serową. Ciasto francuskie rozwinąć i posmarować całe równomiernie masą serową. Ciasto zwinąć w roladę wzdłuż dłuższego boku i pokroić na kilkucentymetrowe kawałki. Przełożyć na blachę wyłożoną papierem do pieczenia. Posmarować mlekiem. Piec ok. 20 minut w piekarniku rozgrzanym do 180 stopni. Wystudzić i oprószyć cukrem pudrem.