Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Sprawdzony przepis na "Gazpacho z chlebem"
Istnieje wiele sposobów na podanie kurczaka, innych niż kotlety. Poniżej pomy...
Odsłon: 332
Dla małych i dla dużych. Polecam.
Odsłon: 2282
Sernik jest kremowy, dostatecznie słodki, przełamany delikatnie kwaskowym m...
Odsłon: 387
Dziś pierwszy raz przedstawiam wam mój przepis na Sernik jaglany na zimno. Bo...
Odsłon: 125
Istnieje wiele sposobów na podanie kurczaka, innych niż kotlety. Poniżej pomy...
Odsłon: 332
Dla małych i dla dużych. Polecam.
Odsłon: 2282
Sernik jest kremowy, dostatecznie słodki, przełamany delikatnie kwaskowym m...
Odsłon: 387
Dziś pierwszy raz przedstawiam wam mój przepis na Sernik jaglany na zimno. Bo...
Odsłon: 125
Składniki
Pomidory sparz, obierz ze skórki, po czym potnij w kosteczkę razem z obranym ogórkiem i papryką. Cebulę obierz z łupin i poszatkuj.
Odłóż po łyżeczce z każdego warzywa, a resztę zmiksuj w blenderze.
Chleb namocz w wodzie, a następnie dołóż do blendera razem z oliwą z oliwek, octem winnym i drobno posiekanymi ząbkami czosnku.
4. Całość jeszcze raz zmiksuj, dopraw solą z pieprzem i wstaw na godzinę do lodówki.
Gotowe gazpacho udekoruj odłożonymi warzywami i natką pietruszki.
Czas: 40 min. 1 porcja = 150 kcalŹródło: Kurier TV