Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pyszne, szybkie, najlepsze na śniadanie bajgle…
Masz dylemat, co zjeść? Ta zapiekanka jest świetna na każdą porę dnia i na ka...
Odsłon: 32
Klasyka na polskim stole, śledzie w oleju. Sprawdzą się na co dzień i od świę...
Odsłon: 47
Dziś postanowiłam trochę inaczej ugotować moja zupę niż dotychczas. Zwykle ni...
Odsłon: 278
Masz dylemat, co zjeść? Ta zapiekanka jest świetna na każdą porę dnia i na ka...
Odsłon: 32
Klasyka na polskim stole, śledzie w oleju. Sprawdzą się na co dzień i od świę...
Odsłon: 47
Dziś postanowiłam trochę inaczej ugotować moja zupę niż dotychczas. Zwykle ni...
Odsłon: 278
Składniki
Wszystkie składniki połączyć, robiąc na początek zaczyn z drożdży, wody i cukru. Później dodać resztę składników. Odłożyć ciasto do wyrośnięcia. Gdy ciasto przybierze większych rozmiarów, uformować bajgle, posypać sezamem lub makiem i położyć na blaszkę, ponownie na kilka minut odłożyć do wyrośnięcia już gotowe bułki. Piec w 180 stopniach 20 minut