Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Przepis zaczerpnięty z kuchni kanadyjskiej
Być może niektórzy z Was jeszcze pamiętają jak wyglądały i smakowały rogale j...
Odsłon: 6123
Soczysta pieczeń ze schabu świetnie komponuje się z ziemniaczkami z ziołowym...
Odsłon: 156
Być może niektórzy z Was jeszcze pamiętają jak wyglądały i smakowały rogale j...
Odsłon: 6123
Soczysta pieczeń ze schabu świetnie komponuje się z ziemniaczkami z ziołowym...
Odsłon: 156
Składniki
Bułkę tartą zalałem mlekiem i odstawiłem na 20 minut. Dodałem pozostałe składniki masy i dokładnie wymieszałem. Przełożyłem do natłuszczonej foremki do zapiekania. Wymieszałem wszystkie składniki pasty, posmarowałem wierzch chlebka. Piekłem około 45 minut w temperaturze 175 stopni C.