Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Ten chlebek jest niesamowity,lekki,wilgotny. Nadaje się na drugie śniadanie np.dla dzieci jak i na podwieczorek. Zakochałam się w smaku tego chleba od pierwszego upieczenia :)
Grill w wersji wege? Czemu nie. Te szaszłyki z serem halloumi i cukinią w pik...
Odsłon: 204
Grill w wersji wege? Czemu nie. Te szaszłyki z serem halloumi i cukinią w pik...
Odsłon: 204
Składniki
Piekarnik nagrzać do 180 stopni C. Zwykłą keksówkę wyłożyć papierem do pieczenia. Do miseczki wsypać wszystkie suche składnik:mąkę kakao sól proszek oraz sodę. Banany obrać i zmiksować na gładką papkę.Dodać do nich miód i dokładnie wymieszać. Jajka ubić na piankę. Do suchych składników dodać masę z bananów i ubite jajka,delikatnie wymieszać. Przełożyć do keksówki i piec ok.45min. na środkowej półce SMACZNEGO!!