Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Wypróbowany przepis na "Rogaliki z boczkiem"
Sernik przygotowany na majówkę. Przepis jest prosty, łatwy i nieskomplikowany...
Odsłon: 2735
Dzisiaj kruche, mięciutkie i aromatyczne mięsko jakim jest karkówka (plastry)...
Odsłon: 1261
Polecam, pyszna zupa.
Odsłon: 722
Zupa grzybowa smakuje mi o każdej porze roku, dlatego w zamrażalniku zawsze m...
Odsłon: 74
Sernik przygotowany na majówkę. Przepis jest prosty, łatwy i nieskomplikowany...
Odsłon: 2735
Dzisiaj kruche, mięciutkie i aromatyczne mięsko jakim jest karkówka (plastry)...
Odsłon: 1261
Polecam, pyszna zupa.
Odsłon: 722
Zupa grzybowa smakuje mi o każdej porze roku, dlatego w zamrażalniku zawsze m...
Odsłon: 74
Składniki
Przepis przysłała Sylwia Wójcik z Wielkiej Wsi
Ciasto pokrój na trójkąty. Na każdym ułóż liść sałaty, plasterek sera żółtego i boczku. Zwiń, formując rogaliki.
Białko lekko roztrzep, posmaruj rogaliki. Piecz 15-20 min w temp. 200°C.
<strong>Czas przygotowania 25 min, ilość porcji 8, cena za porcję 1,20 zł.</strong>Źródło: Chwila dla Ciebie