Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pyszne zapiekane bułeczki z farszem z jajek, kiełbaski, szczypiorku oraz sera.
Tonkatsu kotlet to chrupiący na zewnątrz i soczysty w środku kotlet schabowy...
Odsłon: 3786
Lekkie ciasto z kiwi bez pieczenia to idealna propozycja na letnie, upalne dn...
Odsłon: 41797
Chrupiące mięsko w wyjątkowym piwnym sosie. Z dodatkiem ziemniaków i ogórka k...
Odsłon: 449
Pyszne, puszyste ciasto marchewkowe z nutą czekolady. * Jeśli wolisz klasyc...
Odsłon: 255
Nie ma Święt Bożego Narodzenia bez piernika. Bardzo ważny jest miód dodawany...
Odsłon: 394
Tonkatsu kotlet to chrupiący na zewnątrz i soczysty w środku kotlet schabowy...
Odsłon: 3786
Lekkie ciasto z kiwi bez pieczenia to idealna propozycja na letnie, upalne dn...
Odsłon: 41797
Chrupiące mięsko w wyjątkowym piwnym sosie. Z dodatkiem ziemniaków i ogórka k...
Odsłon: 449
Pyszne, puszyste ciasto marchewkowe z nutą czekolady. * Jeśli wolisz klasyc...
Odsłon: 255
Nie ma Święt Bożego Narodzenia bez piernika. Bardzo ważny jest miód dodawany...
Odsłon: 394
Składniki
Z bułeczek wycinany środek następnie wygrzebujemy wnętrze tworząc tzw. łódeczki. Szczypiorek oraz kiełbaskę kroimy w kostkę.
Do miski dodajemy jajka, szczypiorek, kiełbaskę oraz sól, pieprz i paprykę na samym końcu starty ser żółty. Wszystko razem mieszamy.
Do każdej bułeczki wkładamy przygotowany farsz pieczemy w temperaturze 180 stopni ok. 15 minut.