Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pyszne zapiekane bułeczki z farszem z jajek, kiełbaski, szczypiorku oraz sera.
Przepis dnia
Czebureki - przysmak tatarski, wersja mini i wyrób domowy. Te pierożki nie w...
Odsłon: 68786
Przepis dnia
Czebureki - przysmak tatarski, wersja mini i wyrób domowy. Te pierożki nie w...
Odsłon: 68786
Składniki
Z bułeczek wycinany środek następnie wygrzebujemy wnętrze tworząc tzw. łódeczki. Szczypiorek oraz kiełbaskę kroimy w kostkę.
Do miski dodajemy jajka, szczypiorek, kiełbaskę oraz sól, pieprz i paprykę na samym końcu starty ser żółty. Wszystko razem mieszamy.
Do każdej bułeczki wkładamy przygotowany farsz pieczemy w temperaturze 180 stopni ok. 15 minut.