Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Zamiast ananasa mozemy uzyc jablek lub bananow. Podajemy polane koglem - moglem :) PYCHA!
Masz dylemat, co zjeść? Ta zapiekanka jest świetna na każdą porę dnia i na ka...
Odsłon: 44
Klasyka na polskim stole, śledzie w oleju. Sprawdzą się na co dzień i od świę...
Odsłon: 57
Dziś postanowiłam trochę inaczej ugotować moja zupę niż dotychczas. Zwykle ni...
Odsłon: 288
Masz dylemat, co zjeść? Ta zapiekanka jest świetna na każdą porę dnia i na ka...
Odsłon: 44
Klasyka na polskim stole, śledzie w oleju. Sprawdzą się na co dzień i od świę...
Odsłon: 57
Dziś postanowiłam trochę inaczej ugotować moja zupę niż dotychczas. Zwykle ni...
Odsłon: 288
Składniki
Obieramy ananasa, kroimy go na kawalki, skrapiamy rumem i wstawiamy do lodowki.
Z maki,mleka, jajek i wina przygotowujemy ciasto gestsze niz na nalesniki, wsypujemy kokos.
Rozgrzewamy olej , ananasy zanuzamy w ciescie i smazymy na zloty kolor. Smacznego!