Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Mogą być podane do pieczonych mięs, różnych surówek lub jako przekąska.
Ciasto Trójmiasto jest niezwykle pracochłonne, ale warte każdej poświęconej m...
Odsłon: 11867
Cud witaminowy w postaci koktajlu "zero cukru"
Odsłon: 111
Uwielbiasz orzeźwiający smak cytryn? Jeśli lubisz także warstwowe wypieki, ni...
Odsłon: 8541
Przepis na małe, soczyste pulpeciki z mięsa mielonego skąpane w aromatycznym...
Odsłon: 155330
Polecam. Jak babciny.
Odsłon: 1159
Ciasto Trójmiasto jest niezwykle pracochłonne, ale warte każdej poświęconej m...
Odsłon: 11867
Cud witaminowy w postaci koktajlu "zero cukru"
Odsłon: 111
Uwielbiasz orzeźwiający smak cytryn? Jeśli lubisz także warstwowe wypieki, ni...
Odsłon: 8541
Przepis na małe, soczyste pulpeciki z mięsa mielonego skąpane w aromatycznym...
Odsłon: 155330
Polecam. Jak babciny.
Odsłon: 1159
Składniki
Ziemniaki ugotować, wystudzić, zmielić /mogą być z obiadu z poprzedniego dnia/ ,dodać drobno posiekaną , zeszkloną na maśle cebulkę,zmiażdżony czosnek , orzechy, pieprz,sól, zmieloną kolendrę, jajko i dokładnie wymieszać.Z masy formować niewielkie kulki, obtoczyć w bułce tartej i wrzucać na głęboki, rozgrzany olej.Smażyć z dwóch stron na złoty kolor. SMACZNEGO!