Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Masz dylemat, co zjeść? Ta zapiekanka jest świetna na każdą porę dnia i na ka...
Odsłon: 44
Klasyka na polskim stole, śledzie w oleju. Sprawdzą się na co dzień i od świę...
Odsłon: 57
Dziś postanowiłam trochę inaczej ugotować moja zupę niż dotychczas. Zwykle ni...
Odsłon: 288
Masz dylemat, co zjeść? Ta zapiekanka jest świetna na każdą porę dnia i na ka...
Odsłon: 44
Klasyka na polskim stole, śledzie w oleju. Sprawdzą się na co dzień i od świę...
Odsłon: 57
Dziś postanowiłam trochę inaczej ugotować moja zupę niż dotychczas. Zwykle ni...
Odsłon: 288
Składniki
Grzyby mozyć przez noc.Następnego dnia ugotować.Włoszczyzne gotować ok.30 minut.Odcedzic,wywar zachować.Kiszoną kapustę pociekać,cebulę,dodać kapustę.Wlać wywar z warzyw,sok z kapusty i wywar z grzybów.Doprowadzić do wrzenia,gotować 40 min.Na końcu dodać paseczki grzybów i roztarty czosnek.Przyprawić.